Blogg

14.07.2018

Vi er stolte over å si at vi er den utleieren i Norge med flest stillaser på tilhengere. Nå har vi hele 5 forskjellige stillas størrelser på tilhenger for utleie. I tillegg har vi rullestillas som også kan hentes på stillashenger. Stillas pakkene har følgende størrelser:

 • 65m2
 • 84m2
 • 99m2
 • 119m2
 • 157m2

Stillas pakke 119m2 på stillashenger.

Arbeidshøyde er brukt i utregningen av total arealet. Våre stillas pakker har stillas fra enten Layher eller Haki. Dette er 2 kvalitets leverandører som begge har høyt fokus på sikkerhet samtidig som det er mange smarte løsninger for å kunne montere raskt. Rammestillasene vi bruker har lateklasse 3, det vil si 200 kilo per m2. Layher og Haki rammestillas tilfredsstiller Europeiske normer og er typegodkjent av Provningsanstalt og Arbeidstilsynet. For informasjon fra Arbeidstilsynet klikk HER for mer informasjon.

Ramme stillaset brukes av både private og profesjonelle firmaer. Stillasene egner seg til fasade og vedlikeholds arbeider for enebolig, små bolig blokker og bygårder. Det er enkelt å montere / demontere og monteringsanvisning sendes til leietaker på e-post ved bestilling / reservasjon av stillas pakken. Vi kan også tilby montering, demontering og godkjenning av stillaset. Dersom stillas pakke på stillashenger reserveres på våre nett side får du 10 % online rabatt! Vi leverer mot tillegg i Oslo og Akershus.

Stillaspakkene står ferdig stroppet på Tysse stillashenger: Totalvekt 1300 kg, nyttelast 983 kg, egenvekt 317 kg. På vår største pakke bruker vi stillashenger fra Titan: Totalvekt 1800 kg, nyttelast 1360 kg, egenvekt 440 kg.

Stillaspakker som fraktes på Tysse stillashenger

Vår filosofi er at vi alltid skal ha stillas pakke på stillastilhenger til våre kunder. Med andre ord, så skal vi aldri være tom dersom kunden reserver et par dager før hente tidspunktet. Vi kan også skaffe tilleggs stillas dersom du har forskjellige høyder rundt boligen og dermed trenger noen flere stillas komponenter for å få opp stillaset.

Fra og med desember til og med mars tilbyr vi 40 % vinter rabatt på alle våre stillas pakker på stillashenger. Ta kontakt på telefon for reservasjon (må gjøres manuelt og ikke online) tlf. 480 58 281. Vintertilbudet gjelder ikke på rullestillas.

13.06.2018

LeiMegNå.no startet oktober 2017 med utleie av Maskiner, lifter, stillas og tilhengere. Vi har overtatt flere av utleie objektene til Nordisk Utleie AS og registrer at de fleste kundene fortsetter å leie objekter av oss.

LeiMegNå AS er startet av far og sønn, Chris & Marius Gjersvik. Vi har partner avdelinger i Oslo, Kløfta, Ski, Jessheim, Hokksund, Sandefjord og Haugesund.

Vår filosofi er lett tilgjengelighet, døgnåpent (basene er stort sett på bensin stasjoner som har døgn åpent) og høy service grad. Våre kunder er små og mellom store bedrifter og privatpersoner. Alle skal være velkommen til oss. Stort sett alt vi leier ut står klar på henger, dermed sparer du frakt kostnader.

Vi håper å se deg ved en av våre utleie-avdelinger.

Lukket bil tralle for utleie

26.01.2016

Alle våre gravemaskiner er fra og med 2016 kun Kubota. Vår erfaring er at dette er den beste maskinen på markedet. De er også klar markedsleder i Norge. Vi har etterlyst instruksjonsvideoer fra Hymax AS som er Norsk importør av Kubota.

De har nå produsert noen fine instruksjonsvideoer som omfatter mange nyttige temaer når du leier gravemaskin:

 • Inspeksjon av maskinen
 • Funksjoner
 • Teknikker
 • Transport av maskinen
 • Smøring og smøre punkter
 • Stramme belte
 • Sette på belte (dersom du har kjørt det av)
 • Feil søke problemer
 • Drivstoff

Her spiller du av: YouTube

Dersom du har andre spørsmål er det bare å ta kontakt med oss.

15.10.2015

Langtidsleie av maskiner, lifter, stillas eller tilhengere kan ofte være mer lønnsomt enn å leie enkeltvis dersom man har behov for objektet flere ganger i løpet av en måned. Mange av våre kunder går for denne løsningen. Har du regelmessig behov for utstyr ta kontakt med oss for et tilbud om langtidsleie.

Vi ser spesielt en stor økning i langtidsleie av lifter etter at reglene for å arbeide i høyden har blitt strengere. Mange bedrifter ser behovet av å fast ha en sakselift stående fast på arbeidsplassen. Vi leverer med og uten henger for transport av liften. Oversikt fra Arbeidstilsynet vedrørende «Arbeid i høyden

Her er det glade gutter fra Bygg og Energi Systemer AS som har valgt å langtidsleie en Genie GS 2032, en batteri sakselift med arbeidshøyde 7,9m.

15.10.2015

Nordisk Utleie AS er nå på plass i Hokksund. Vi har startet opp med utleie av tilhengere, men starter for fullt med maskiner, lifter, stillas og annet små utstyr til påske 2016. Vi holder til på Shell / 7-Eleven Langebru. Denne stasjonen er døgnåpent! Med andre ord, det er mulig å hente / lever 24/7.

Det er Knut Tjærnes som driver denne avdelingen. Her er han avbildet ved overlevering av ny bil tralle fra Ifor Williams. Denne trallen kan frakte biler opp til 2050kg.

Bil tralle Ifor Williams for utleie

Book online

Send oss en henvendelse