Stillas på stillashenger

14.07.2018

Vi er stolte over å si at vi er den utleieren i Norge med flest stillaser på tilhengere. Nå har vi hele 5 forskjellige stillas størrelser på tilhenger for utleie. I tillegg har vi rullestillas som også kan hentes på stillashenger. Stillas pakkene har følgende størrelser:

  • 65m2
  • 84m2
  • 99m2
  • 119m2
  • 157m2

Stillas pakke 119m2 på stillashenger.

Arbeidshøyde er brukt i utregningen av total arealet. Våre stillas pakker har stillas fra enten Layher eller Haki. Dette er 2 kvalitets leverandører som begge har høyt fokus på sikkerhet samtidig som det er mange smarte løsninger for å kunne montere raskt. Rammestillasene vi bruker har lateklasse 3, det vil si 200 kilo per m2. Layher og Haki rammestillas tilfredsstiller Europeiske normer og er typegodkjent av Provningsanstalt og Arbeidstilsynet. For informasjon fra Arbeidstilsynet klikk HER for mer informasjon.

Ramme stillaset brukes av både private og profesjonelle firmaer. Stillasene egner seg til fasade og vedlikeholds arbeider for enebolig, små bolig blokker og bygårder. Det er enkelt å montere / demontere og monteringsanvisning sendes til leietaker på e-post ved bestilling / reservasjon av stillas pakken. Vi kan også tilby montering, demontering og godkjenning av stillaset. Dersom stillas pakke på stillashenger reserveres på våre nett side får du 10 % online rabatt! Vi leverer mot tillegg i Oslo og Akershus.

Stillaspakkene står ferdig stroppet på Tysse stillashenger: Totalvekt 1300 kg, nyttelast 983 kg, egenvekt 317 kg. På vår største pakke bruker vi stillashenger fra Titan: Totalvekt 1800 kg, nyttelast 1360 kg, egenvekt 440 kg.

Stillaspakker som fraktes på Tysse stillashenger

Vår filosofi er at vi alltid skal ha stillas pakke på stillastilhenger til våre kunder. Med andre ord, så skal vi aldri være tom dersom kunden reserver et par dager før hente tidspunktet. Vi kan også skaffe tilleggs stillas dersom du har forskjellige høyder rundt boligen og dermed trenger noen flere stillas komponenter for å få opp stillaset.

Fra og med desember til og med mars tilbyr vi 40 % vinter rabatt på alle våre stillas pakker på stillashenger. Ta kontakt på telefon for reservasjon (må gjøres manuelt og ikke online) tlf. 480 58 281. Vintertilbudet gjelder ikke på rullestillas.

Book online

Send oss en henvendelse