Om oss

LeiMegNå.no AS opererer innen utleie av gravemaskiner, lifter, tilhengere, maskiner og stillas, til så vel private som profesjonelle aktører innen byggenæringen, renhold, entreprenører og andre beslektede bransjer. Vi ønsker å være en samarbeidspartner enten du skal leie for en dag eller langtidsleie. Dersom det er maskiner du ikke finner i vår utleie park; ta kontakt med oss så ordner vi det meste.

LeiMegNå.no AS skal være Norges foretrukne selskap innen utleie av mindre maskiner og objekter gjennom markedets beste maskiner og objekter til markedets laveste priser og med de mest effektive og kostnadsbesparende løsninger. Vårt mål er å bli Norges ledende selskap innen utleie av maskiner og objekter.

I tillegg til utleie er vi også forhandlere av Ifor Williams tilhengere. Vi har hatt utleie av mange forskjellige merker av tilhengere over tid er det ingen andre merker som kan måle seg med Ifor Williams i kvalitet. Vi er derfor meget stolte av å kunne tilby hele Ifor Williams spekter av tilhengere: Bilhengere, hestehengere, livdyrhengere, maskinhengere, skaphengere, tipphengere, vippeplans-hengere, flathengere, universalhengere og grindhengere i alle størrelser.