Om oss


Vi i LeiMegNå.no AS har spesialisert oss på utleie av utstyr til en rekke forskjellige formål, og vi tilbyr et bredt spekter av utstyr som kan være nyttig for alt fra små og enkle prosjekter til større og mer omfattende oppdrag. Vi startet opp under navnet «Nordisk Utleie AS» i 2013 og fra starten av var fokuset på å tilby utleie av stillas, gifters og gravemaskiner. Siden den gang har vi gradvis utvidet utleieparken vår og tilbyr nå et bredt utvalg av utstyr til leie.


I 2019 vokste vi så mye at vi måtte forlate vårt opprinnelige sted på Shell/7-Eleven Alfaset i Oslo, til fordel for større lokaler. Samtidig kunne vi også begynne å tilby tjenester som montering og demontering av stillaser. 


I januar 2023 kjøpte vi opp Lavpris Liftutleie og flyttet til deres tomt i Stubberudveien 4, 0668 Oslo. Denne sammenslåingen har gitt oss en enda større utleiepark av maskiner og lifter, og samtidig har det gitt oss muligheten til å utvide våre åpningstider for å bedre kunne imøtekomme kundenes behov.Utleie av stillas, lifter, maskiner og utstyr

Vi tilbyr utleie av mange forskjellige typer utstyr, inkludert stillaser, rullestillas, tilhengerlift, billift, sakselift, beltelift, gravemaskin, hjullastere, mannskapsvogner, komprimering, dumper, truck, bomlift, tilhenger og sperregjerder. Dette gir våre kunder en bred portefølje av utstyr å velge mellom når de trenger å leie utstyr til ulike formål.


Når det gjelder utleie av lifter, har vi et bredt utvalg av ulike typer lifter til leie, inkludert tilhengerlift, billift, sakselift og bomlift. Disse liftene kan være spesielt nyttige når man jobber i høyden, enten det er snakk om vedlikeholdsarbeid på taket, malerarbeid på fasaden eller arbeid på byggeplassen. Vi tilbyr også utleie av stillaser og rullestillas, som kan være en trygg og sikker måte å arbeide i høyden på.


For de som trenger å transportere tungt utstyr og materialer, tilbyr vi utleie av dumper og truck. Vi har også et utvalg av gravemaskiner og hjullastere. Disse maskinene kommer i forskjellige størrelser tilpasset forskjellige formål.


I tillegg til utleie av utstyr tilbyr vi også tjenester som montering og demontering av stillaser, og transport av utstyret til og fra kundens lokasjon. Vi har et team av erfarne fagpersoner som kan hjelpe kundene med å velge riktig utstyr for deres behov og gi råd om sikker bruk av utstyret.Vi er en samarbeidspartner du kan stole på og vokse med

Vi jobber tett med kundene våre for å tilpasse utleietjenestene til deres spesifikke behov og utfordringer. Dette kan inkludere alt fra å tilby skreddersydde leieavtaler til å gi råd om hvilket utstyr som er best egnet for et spesifikt prosjekt. Noen av de beste kundene våre inngår en firmaavtale, for et tettere samarbeid og enda gunstigere priser. Vi tilbyr ulike betalings- og faktureringsalternativer for å gjøre det enklere for kundene våre å håndtere utleieavtalen. Dette inkluderer alt fra fakturering per time til faste månedsleieavtaler. 


HMS, bærekraft og miljøvennlig drift er viktige fokusområder for oss. Vi har implementert flere tiltak for å redusere vår miljøpåvirkning, blant annet ved å bruke mer energieffektivt utstyr og ved å gjenvinne materialer og avfall der det er mulig. Vi er også sertifisert etter ISO 14001, som er en internasjonal standard for miljøstyring. På nettsiden vår kan du enkelt finne informasjon om produktene våre, og bestille det du trenger, når du trenger det.


Kundetilfredshet, tilgjengelighet og sikkerhet

Vi legger stor vekt på å være tilgjengelige for kundene når de trenger oss, og vi har utvidet våre åpningstider for å bedre kunne imøtekomme kundenes behov. Vi har også et sterkt fokus på kundetilfredshet og sikkerhet, og alle utstyrsenheter som leies ut, gjennomgår regelmessig vedlikehold og inspeksjon.


Kundene våre kommer fra en rekke forskjellige bransjer, inkludert bygg- og anleggsbransjen, industri, transport og logistikk, og offentlig sektor. Vi har en bred portefølje av kunder fra små og enkle prosjekter til store og mer omfattende oppdrag. Kundene våre kan være alt fra privatpersoner som trenger å leie utstyr for å gjøre små oppussingsprosjekter hjemme, til store entreprenørselskaper som trenger utstyr for store byggeprosjekter. De setter pris på at vi kan tilby et bredt utvalg av utstyr av høy kvalitet til rimelige priser. Dette kan være spesielt viktig for håndverkere som jobber med prosjekter av varierende størrelse og omfang, der det kan være vanskelig å forutsi nøyaktig hvilket utstyr som vil være nødvendig. 


Ved å leie utstyr fra LeiMegNå, kan kundene være trygge på at de har tilgang til riktig utstyr når de trenger det, uten å måtte investere i dyrt utstyr som kanskje ikke vil bli brukt så ofte. Vårt fokus på kundetilfredshet, tilgjengelighet og sikkerhet, samt våre erfarne fagpersoner som kan hjelpe kundene med å velge riktig utstyr, gjør at kundene våre kan være trygge på at de får en problemfri kundeopplevelsen når de leier utstyr fra oss.