Hvorfor leie stillas?

Manskapsbrakke

Slik gjør du

Stillas er blant det viktigste utstyret på en byggeplass fordi riktig type stillas kan sikre sikkerhet og effektivitet.

 

NÅR BØR DU LEIE?

Du har et kortsiktig prosjekt

Vurder å leie stillaser for kortsiktige prosjekter. Hvis du akkurat har begynt som entreprenør, kan leie være et smart valg, spesielt hvis du ikke har en jevn strøm av jobber. Leie av stillaser kan også være ideelt for mindre, engangsboliger.

Du har begrenset lagringsplass

Hvis du kjøper stillas, må du betale for både utstyret og et sted å lagre det mellom prosjektene. Hvis du trenger en stor mengde stillasutstyr, bør du vurdere å leie. Dette vil eliminere kostnadene ved langtidslagring, noe som i seg selv kan være dyrt.

Du har ikke ansatte som har kompetanse eller dine ansatte er alt opptatt med andre deler av ditt prosjekt

Vurder lønnskostnadene ved montering, inspeksjon, godkjenning og demontering av stillasutstyr. Stillaser kan ta timer, om ikke dager, å sette opp.

Nyansatte trenger kursing og erfaring for å montere og demontere det nye utstyret. Du trenger også en som kan godkjenne og signere godkjenningskortet for å dokumentere at stillaset er korrekt montert i henhold til arbeidstilsynets regler. Hvis du kjøper stillasutstyr, må du bære disse kostnadene.

På den annen side er et stillasutleiefirma ansvarlig for å installere, montere, transportere, inspisere, godkjenne og lagre utstyret, noe som kan spare arbeidskraft og omkostninger.

Hvor mye koster det å leie stillaser?

Flere faktorer påvirker kostnadene ved å leie stillaser. Hvis du vil leie, må du huske på disse faktorene, slik at du kan finne det beste tilbudet.

Kostnaden for å leie stillaser varierer avhengig av plasseringen til stillasutleiefirmaet. Vurder å leie fra et lokalt selskap som er nærmere byggeplassen din for å minimere kjørelengdekostnadene, som stillasfirmaet kan legge til de totale kostnadene ved å leie. Avhengig av størrelsen på utstyret og avstanden utleiefirmaet må reise til byggeplassen din, kan transportkostnadene variere mellom Kr. 850,- og Kr. 2 500,- eller mer.

Vanligvis kan prisene på stillasutleie variere mellom kr. 20,- og kr. 30,- per m2 per uke eller mellom kr. 35,- og kr. 50,- per m2 per 4 uker. Prisene er eks. mva.

Før du leier stillasutstyr, må du være tydelig på størrelsen og typen stillas du trenger på din byggeplass. Riktig utstyr vil ikke bare sikre sikkerhet, men forbedre produktiviteten, noe som forbedrer bunnlinjen.

Montering

Stillasutleiefirmaet vil vanligvis installere utstyret for deg. Spør om monteringsprisen og kostnadene ved å transportere utstyret til og fra annleggsplassen. Du kan minimere tiden stillasfirmaet trenger for å installere utstyret ved å rydde arbeidsstedet så mye som mulig på forhånd.

 

Å leie stillaser er et trygt valg, spesielt hvis du ikke har forhåndsmidler til å kjøpe slikt utstyr. Hvis du er usikker på hvor mye stillas du trenger, snakk med et anerkjent og erfarent stillasinstallasjonsfirma for mer innsikt.

LeiMegNå.no AS leier ut profesjonelle stillasløsninger til prosjekter i Stor Oslo. Du kan stole på oss for trygt, effektivt og solid stillas leveranse. Ta kontakt med oss ​​i dag for å diskutere prosjektets behov. E-post: post@RentMeNow.no eller tlf. 480 58 281. Dersom du kun har behov for enkle vegg(er) så kan du booke direkte på våre nettsider.

I bilde karusellen er bilder av siste prosjekt i Gamlebyen, Oslo.

Tips med bilder og video

Gamlebyen prosjekt

Gamlebyen prosjekt

Gamlebyen

Gamlebyen

Gamlebyen Oslo

Gamlebyen Oslo

Prosjekt Gamlebyen, Oslo

Prosjekt Gamlebyen, Oslo

Vår samarbeidspartner på dette prosjektet.